Profesor Dragan Milošević kandidat pokreta “Evropski put”- Basta za predsednika GO Sopot

0

Dragan Milošević, profesor sa integritetom i jedan od osnivača udruženja građana “Naš Sopot”, biće kandidat za predsednika GO Sopot na listi “Naš Sopot – Evropski put Basta”, odlučeno je na sastanku u okviru koga je dogovoren plan zajedničkog nastupa na lokalnim izborima u ovoj beogradskoj opštini.

Dragan Milošević je rođen 13. maja 1978. godine, osnovnu školu završio je u Sopotu, a srednju u Mladenovcu. Na Geografskom fakultetu u Univerziteta u Beogradu diplomirao je 2003. godine, a magistrirao tri godine kasnije.

Autor je više udžbenika geografije i član je radnih grupa ZUOV-a za izradu novih programa nastave i učenja iz geografije za osnovne i srednje škole. Pune dve decenije radi kao profesor geografije u OŠ “Jelica Milovanović” u Sopotu.

Ponosni je otac Anđele i Nikole.

Saradnja Dragana Miloševića i udruženja građana “Naš Sopot” sa pokretom “Evropski put”-Basta usledila je zbog zalaganja za iste vrednosti – vladavinu kompetentnih, nekorumpiranih i ostvarenih pojedinaca.

Pored toga, samo udruženje želi da mnoge korisne programe subvencija i direktne pomoći pod pokroviteljstvom EU u Srbiji dodatno pibliži meštanima Sopota, pre svega u sferi poljoprivrede, turizma i razvoja malih i srednjih preduzeća.

Zadatak Dragana Miloševića i njegovog tima biće da nakon 33 godine smene korumpiranu garnituru “nedodirljivog” Živorada Milosavljevića, predsednika GO Sopot, budući da je opština pretvorena u privatno vlasništvo, a iza njih su afere kakve verovatno ne postoje ni u jednom manjem mestu Srbije.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime