Aeksandrovačka Župa veliko gradilište u Srbiji

0

Lepo jesenje vreme obeleženo je velikim aktivnostima u Opštini Aleksandrovac. Ovdašnja Direkcija za urbanizam i izgradnju i Javno komunalno preduzeće,,Aleksandrovac,, rade na stvaranju boljih uslova za život u svim segmentima.

Za sve to u toku ove godine projektovani budžet za Direkciju je oko 250 miliona dinara, a do kraja godine biće asfaltirano 19 putnih pravaca.

To je samo jedna od činjenica da se planirani prenaglašeno razvojni budžet ostvaruje, potvrđuju u Informativnoj službi Opštine Aleksandrovac.

Putevi su ovih dana asfaltirani u župskim selima Mrmoš i Laćisled 1, čime su stanovnici povezani sa regionalnim putem, a uskoro će biti asfaltirani lokalni putevi u mesnim zajednicama Venčac, Garevina, Latkovac i Lesenovci, kao i u pojedinim ulicama u prigradskim naseljima i u gradu, što potvrđuje reči dr Jugoslava Stajkovca, predsednika opštine Aleksandrovac, da se ravnomerno radi u svim delovima Župe, kao i u gradu.

Još jedna od značajnih investicija je i nasipanje atarskog puta koji povezuje Aleksandrovac, Lukarevinu, Puhovac i Leskovicu, u dužini od četiri kilometara. Ovo će biti najkraći put do planinskog sela Leskovica, a obezbediće i brži transport poljoprivrednih proizvoda.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime