Akcija ,, Zajedno za bebe,, u Kruševcu

0

Akcija ,,Zajedno za bebe,, održava se u sredu 4. februara u Kruševcu. Opremu porodilištu u Opštoj bolnici u Kruševcu podeliće predstavnici Komercijalne banke i Fonda B92.

Ovo je ukupno peto od početka akcije , a četvrto porodilište za koje je akcija ,, Zajedno za bebe, omogućila svu opremu koja je bila potrebna. Za porodilište u Kruševcu nabavljeni su reanimacioni sto, stacionarni inkubator, pacijent monitor, špric pumpe i porođajni stolovi, saznajemo u Kruševačkoj Opštoj bolnici.

Najavljeno je da će se prilikom uručenja opreme osoblju bolnice i novinarima obratiti potredsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Ivica Smolić, predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Veran Matić i direktorka Opšte bolnice u Kruševcu prim. Dr Slobodanka Jotić.

Akcija,, Zajedno za bebe,, počela je 1. juna prošle godine, u okviru koje za svako plaćanje koje klijenti učine pomoću svojih kartica, Komercijalna banka donira sopstvena sredstva za obnovu porodilišta u Srbiji.

Inače, protekle noći između ponedeljka i utorka na porodilištu u Kruševcu rođeno je sedam beba, pet devojčica i dva dečaka.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime