Albanac pritvoren zbog pljačke veka

0

Osnovni sud u Kuršumliji odredio je pritvor do 60 dana Hamdiju Ratkoceriju (50) iz Obilića kome se sudi za pljačku od 200 000 evra koju je počinio u Prolom Banji.

Kako Top Novosti saznaju, Ratkoceriju je pritvor do 60 dana Osnovni sud odredio jer se nije javio na suđenje u Leskovcu gde mu se sudi za prevaru iako se prethodno obavezao da će se javljati na svaki poziv suda i za to priložio kauciju od 15 000 evra.

Njemu je odlukom suda u Kuršumliji oduzeta kaucija od 15 000 evra koju je priložio, a u sudu sumnjaju da pored pasoša Srbije ima i kosovski pasoš pa mu je zbog sumnje da može da pobegne iz zemlje određen pritvor.

Inače, Ratkoceri je zajedno sa još dvojicom saučesnika poćetkom 2013. godine upao u kuću Vukoja Milosavljevića u Prolom Banji i tom prilikom razbio zid iz koga je odneo 200 000 evra koje su bile sakrivene.

Sredinom maja meseca 2013. godine, u spektakularnoj akciji, pripadnici kuršumlijske policije su uhapsili Ratkocerija u trenutku kada je trebao da pređe srpsko – mađarsku granicu.

Pritvoreni Albanac je najpre, nakon hapšenja priznao da je počinio pljačku, ali je na sudu kasnije negirao učešće u najvećoj pljački koja je u Kuršumliji ikada zabeležena.

Više o suđenju pritvorenom Albancu i o ovom slučaju možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime