Aleksandrovac otvara i ,,Hispa Centar,,

0

Predsednik Opštine Aleksandrovac dr Jugoslav Stajkovac večeras je zvanično i svečano uz vatromet otvorio 52. ,,Župsku berbu,,. U toku dana otvorio je i benzinsku pumpu, a sutra pri Domu zdravlja ,,Dobrivoje Ger Popović,, u Aleksaandrovcu otvara ,,Hispa Centar,, , odeljenje za hipertenziju, prevenciju šoka i infarkta, na čelu sa prof. dr Nebojšom Tasićem.

Dr Jugoslav Stajkovac, predsednik Opštine Aleksandrovac
Dr Jugoslav Stajkovac, predsednik Opštine Aleksandrovac

– Trenutno na području opštine Aleksandrovac radimo na asfaltiranju dvadesetak putnih pravaca. Ove godine opština će u puteve i ulice ulaže preko 250 miliona dinara. Upravo smo na putu Stopanja – Brus – Kopaonik otvorili benzinsku pumpu, što je veoma značajno za ovaj region. Investitori su rođaci pri DMD iz Topole. Sutra pri Domu zdravlja otvaramo “Hispa centar” , tako da srčani bolesnici više neće morati da odlaze u Beograd, već će tu uslugu imati u Aleksandrovcu , priča dr Jugoslav Stajkovac.

Do kraja godine renoviraće se još jedna a škola i izvesti radovi na desetak do dvanaestak kilometara asfaltnog puta. U Aleksandrovcu predstoje radovi još na tri ulice, a voda sa gradskog vodovoda stići će do Parčina, Mramora i Laćisleda.

Pitamo predsednika Opštine Aleklsandrovac dr Jugoslava Stajkovca odakle novac za ,,Župsku berbu,,?

– Celu manifestaciju ,, Župska berba,, pokrivamo bez dinara iz budžeta. Novac je opbezbeđen od izdavanja javnih površina. Do sada je obezbeđeno 5 miliona dinara i to će biti dovoljno za pokriće ,, Župske berbe,,, kaže dr Jugoslav Stajkovac.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime