Američke fondacije pomažu najugroženije Kuršumličane

6

Fondacija Misija Halijard u partnerstvu sa humanitarnom organizacijom Lajflajn iz Čikaga, u saradnji sa Pitsburškim Komitetom tri države, i pod pokroviteljstvom NJ. K. V. Princeze Katarine dopremila je pomoć u Kuršumliju.

Donacija je namenjena najugroženijim stanovnicima opštine. Starim i izolovanim žiteljima udaljenih sela kuršumlijske opštine.

Podeljeno je više od 50 paketa sa najosnovnijim životnim namirnicama. Deljenje paketa organizovano je partnerski sa grupom građana “Spasimo Kuršumliju”.

Paketi sa hranom su deljeni u najodsečenijim domaćinstvima udaljenim po nekoliko desetina kilometara bez puta. Neka od domaćinstava nemaju struju i vodu, u nekima žive osobe sa invaliditetom ili starije osobe.

Istovremeno, u Prokuplju u dnevnom boravku za osobe sa invaliditetom Sunce” je donirana zastitna oprema i hiruške rukavice, navodi se u saopštenju ovih američkih fondacija.

6 KOMENTARA

  1. Vojni pilot – atase americke ambasade; jel ovaj bacao bombe na nas i ubijao nasu decu; prodali ste se za kutiju zejtina, sram da Vas bude

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime