“Ana je čekala” na Festivalu amaterske režije u Leskovcu

0
Foto: Vladan Milutinović Car, Dom kulture

U programu petog Festivala amaterske pozorišne režije (FAPOR) u Leskovcu ove godine biće i predstava Amaterskog pozorišta “Hranislav Dragutinović” – “Ana je čekala”, u režiji Tijane Petrović, a prema tekstu Srbijanke Stanković.

Festival amaterske režije održava se od 1. do 6. novembra u Leskovačkom kulturnom centru, a “Ana je čekala” je jedna od četiri predstave koje su prošle selekciju i na repertoaru je 3. novembra u 18h.

– Ovo je izuzetna čast i radost za sve nas! To što je neko i izvan Prokuplja uvideo vrednost naše “Ane” već nas dovoljno veseli, a sada ostaje još i da se pokažemo u najboljem svetlu – rekla je rediteljka predstave Tijana Petrović.

Za prvo mesto boriće se ukupno pet predstava, četiri prema izboru ovogodišnjeg selektora festivala Miodraga Danulovića i predstava prošlogodišnjeg pobednika Teatar Levo iz Beograda, koji je stekao pravo direktnog učešća na festival ove godine.

Ovo će biti četvrto izvođenje predstave “Ana je čekala”, pošto Prokupčane očekuje još jedna repriza 26. oktobra u 20h na večernjoj sceni Doma kulture.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime