Andrijana Ristović nova predsednica mladih socijalista u Kuršumliji

0

Predsednik OO SPS Kuršumlija, Milan Stepanović se u uvodnom delu zahvalio predsedniku omladine Nemanji Tomoviću na dosadašnjoj zajedničkoj uspešnoj saradnji, dodajući da su vrata SPS-a otvorena svim mladim ljudima koji baštine neprolazne ideje pravde, jednakosti, solidarnosti koje su temelji sadašnjosti i budućnosti političkog delovanja SPS-a u Kuršumliji, navodi se u saopštenju OO SPS Kuršumlija.

Spoj mladosti i energije sa jedne i iskustva i mudrosti sa druge strane dobitna je formula za kreiranje preduslova koje će mlade ljude opredeliti da rade i žive na ovim prostorima.

Socijalisti u Kuršumliji nastavljaju trend podmlađivanja Partije, delegiranjem kadrova koji su dostojni da reprezentuju tradiciju od 28. godina rada i postojanja SPS-a u Kuršumliji.

Na izbornoj konferenciji za predsednicu Saveta Socijalističke omladine Kuršumlija, izabrana je Andrijana Ristović, student fakulteta političkih nauka. Ovom prilikom Ristović je istakla:

„Velika mi je čast i zadovoljstvo, da kao predsednica omladine Socijalističke partije u Kuršumliji i kao član Republičkog saveta Socijalističke omladine, ispred Saveta socijalističke omladine u Kuršumliji, izrazim zahvalnost na ukazanom poverenju.

Potrudićemo se da opravdamo ukazano poverenje i da pokažemo značaj participacije mladih i veličinu njihove uloge u društvu.

Daćemo sve od sebe da Kuršumlija ubuduće bude mesto dovoljno veliko da svakom omladincu i sugrađaninu pruži šansu da participira i doprinese razvoju našeg grada.“

Potpredsednik Socijalističke omladine Srbije Stefan Stanković čestitao je novoizabranom rukovodstvu omladine na čelu sa Andrijanom Ristović i preneo pozdrave predsednika SOS Uglješe Markovića. Stanković im je poželeo puno uspeha u predstojećem radu i poručio: „Moramo Biti ponosni na našu partiju, na našu mladost, rad, trud i zalaganje. Omladina je pored budućnosti i sadašnjost naše partije. Zajedničkim snagama ćemo nastaviti da radimo kako bismo Socijalističku omladinu podigli na jedan viši novo. Socijalistička omladina će imate delegata iz redova omladine na predstojećem kongresu koji će se održati 22-og decembra. Najvažnije je da očuvamo partijsko jedinstvo i da omladina i Socijalistička partija Srbije velikim krupnim koracima idu napred.“

Izbornoj konferenciji prisustvovali su predsednik okružnog odbora SPS Dejan Ćurčić, potpredsednik OO SPS Kuršumlija Aleksandar Milenković, predsednik socijalističke omladine Prokuplje Nikola Milosavljević i poptredsednik Socijalističke omladine Srbije Stefan Stanković.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here