Asfalt stigao u Ćukovac

0

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović i načelnik Topličkog upravnog okruga Milan Aranđelović, sa saradnicima, danas su obišli radove na asfaltiranju ulice u selu Ćukovac.

Kako je predsednik Simonović i najavio prilikom obilaska radova na asfaltiranju puta u Donjoj Trnavi, u okviru projekta vrednog oko 21 milion dinara, asfalt su dobila tri prokupačka sela, a u nastavku radova biće asfaltirana i ulica u Babinom Potoku.

– Rešićemo velike problem koje su imali meštani ovog sela, što je i cilj lokalne samouprave u sprovođenju velike akcije uređenja ulica i puteva na području naše opštine. Asfaltirane su ulice u Gornjoj Stražavi, Donjoj Trnavi, danas ovde u Ćukovcu, a već narednih dana počinju pripreme za asfaltiranje u Babinom Potoku. Ova ulica u dužini od oko 500 metara je na velikom usponu, tako da bi bilo koje drugo rešenje bilo samo uzaludno bacanje para, jer bi prva veća kiša odnela sav nasipan materijal. Trudimo se da za ovakve ulice obezbedimo sredstva za asfaltiranje, jer je to najbolje rešenje, rekao je predsednik Simonović i dodao da će već sutra početi obeležavanje terena u Babinom Potoku i nastavak radova, tako da i žitelji ovog sela mogu uskoro da očekuju asfalt.

On je ovom prilikom istakao da Opština Prokuplje dosta ulaže u seoske puteve, kako bi mladim ljudima obezbedila što bolje uslove za život.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime