Asfaltira se magistralni put kroz Prokuplje

8

Na delu magistralnog puta kroz Prokuplje, na samom ulazu u grad, na deonici od „Progas pumpe“ do semafora počeli su radovi na asfaltiranju. Radove izvodi Preduzeće za puteve Niš.

Tokom radova, koji su započeli, biće izmenjen režim vožnje, a saobraćaj će se za vreme radova  odvijati naizmeničnim propuštanjem. Iz lokalne samouprave mole sve učesnike saobraćaja za strpljenje i da poštuju saobraćajne propise i prilagode kretanje uslovima na putu.

– Opština Prokuplje je uložila ogromne napore, kako bi započela rekonstrukcija ovog putnog pravca, koji je u izuzetno lošem stanju, a koji predstavlja žilu kucavicu saobraćajne infrastrukture našeg grada. Ovo je veoma značajna investicija za celo Prokuplje, ali  za sve one koji prolaze kroz naš grad, prenosi Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje.

Očekuje se da se nakon završetka radova na ovom delu magistralnog puta poveća stepen bezbednosti saobraćaja, pogotovu ako se ima u vidu da ova saobraćajnica prolazi pored najveće osnovne škole u ovom području.

8 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime