Asfaltira se Pojatska ulica

2

Početak radova na asfaltiranju Pojatske ulice obišli su načelnik Topličkog upravnog okruga Milan Aranđelović, pomoćnik predsednika Opštine Prokuplje zadužen za rad sa mesnim zajednicama Vladica Mladenović i član Opštinskog veća za infrastrukturu Opštine Prokuplje Filip Jovanović.

-Da je naš grad postao veliko gradilište mogu se uveriti svi njegovi stanovnici. Mnogobrojni radovi na asfaltiranju, adaptaciji i rekonstrukciji putne, vodovodne i kanalizacione mreže izvode se u gradskim i seoskim sredinama, izjavio je Filip Jovanović i dodao da su zemljani radovi u Pojatskoj ulici krenuli u drugoj polovini aprila.

Prema njegovim rečima, neuobičajeno loše vremenske prilike za ovo doba godine, nisu dozvoljavale da se radovi u ovom delu grada završe u planiranom roku.

-Izuzetno veliki obim poslova trebalo je uraditi da bi se krenulo sa završnim radovima. Zbog konfiguracije zemljišta na pojedinim mestima  izgrađeni su  i potporni zidovi, rekao je Jovanović i naglasio da dužina ulice koja se asfaltira iznosi 300 metara i da je za ove radove iz opštinskog budžeta izdvojeno 10 miliona dinara.

On je istakao da će se asfaltiranje cele ulice završiti u naredna dva dana.

Vladica Mladenović je naglasio da sve ono što aktuelno rukovodstvo lokalne samouprave,  na zborovima građana i meštana u gradskim i seoskim sredinama obeća i planira da uradi, za veoma kratko vreme i realizuje.

 

2 KOMENTARA

  1. Sta je sa ulicom Zorana Radmilovica?Molim novinare da dodju i da snime na sta lici? Ikopana kao poljski put. Gospodin Filip Jovanovic je dobro upoznat sa tom problematikom,ali iz nekog razloga bezi od njenog resavanja.

  2. Kada cete srediti neku ulicu koja je vec pod asfaltom ali je taj asfalt stavljen pre 40 godina i raspada se. Npr pocetak Pojatske od glavne ulice do ovog sada asfaltiranog dela je davno zreo za rekonstrukciju. Onda ulica iznad Gimnazije maltene neprohodna od ulegnuca, ona je pod asfaltom koji je stavljen jos kada je skinuta kaldrma krajem sedamdesetih

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime