Asfaltira se šest gradskih ulica u Prokuplju

0

U toku su radovi na asfaltiranju šest gradskih ulica, za koje je iz budžeta Grada Prokuplja izdvojeno ukupno 24.102.000 dinara.

Tako će u narednom periodu, po istom ugovoru, asfalt dobiti ulice Radivoja Кoraća, Vidojevačka, Darinke Nestorović, Gračanička, Veselina Masleše i Takovska.

– Trenutno se odvijaju radovi u Gračaničkoj ulici, koja će biti asfaltirana u dužini od 190 metara i širini 5,5 metara, sa obostarnim trotoarima. Urađen je iskop, nasipanje i postavljeni su ivičnjaci, a do kraja nedelje, ova Ulica će biti i asfaltirana, saopštila je ispred JP za urbanizam i uređenje opštine Prokuplje, Ivana Pavlović.

Кako ističe, radovi su započeti i u Ulici Radivoja Кoraća, koja će biti asfaltirana u dužini od 120 metara, širine 3,5 metra, sa obostarnim ivičnjacima i trotoarom. U ovoj Ulici, u toku su radovi na izgradnji potpornog zida, koji će biti nastavljeni pripremom za asfaltiranje.

U Vidojevičkoj ulici, izvršeno je obeležavanje trase puta, kao i Veselina Masleše, gde će već sutra početi radovi na iskopu zemlje i pripremi za asfaltiranje.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime