Asfaltira se Ulica Živojina Mišića

2
asfalitranje

PROKUPLJE: U toku su radovi na asfaltiranju Ulice Živojina Mišića u Prokuplju. Reč je o dve ulice koje se račvaju iz glavne ulice u centru kod Gimnazije. Ovi radovi su deo redovnog plana Gradske uprave za putnu infrastrukturu u 2019. godini.

Pošto su obavljene pripreme, sa finalnim radovima se počelo danas. U planu za obnovu i asfalitranje u 2019. godini ukupno je 9 gradskih ulica i još 6 što seoskih, što gradskih. Od ovih devet ulica neke su već asfaltirane, dok su neke pod kaldrmom. Kako nadležni saopštavaju, cilj je da se ukloni sva kaldrma i da se uradi asflatiranje. Pre asfaltiranja svuda gde je potrebno uradiće se zamena vodovodne i kanalizacione instalacije, da se ne bi kasnije kopao nov asfalt. Nakon asfaltiranja tih 9 ulica, kreće se u asfaltiranje ovih šest koje dosad nisu imale asfalt.

U putnu infrastrukuturu ove godine uložiće se oko 50 miliona dinara, i to iz budžeta Grada.

2 KOMENTARA

  1. A ivicnjaci?
    A trotoari?
    Zasto je podignut asfalt skroz do vrha ivicnjaka a u isto vreme ne postoji adekvatna kisna kanalizacija dovoljnog kapaciteta za nailazak velike vode?
    Poruka komsijama da zastite spoljne poklopce da se voda ne ulije…a ulice se prvom prilikom….kolko sutra.
    Aman…ko dovoljno inteligentan ne razmislja o stvarima koje su toliko evidentne?

  2. Mnogo bolje nego sto je bilo, a da li se moze znati kad ce biti Asfaltirana i ulica Ćirilo i Metodije zatim Svetog Prokopija, kada vec raditi na zavrsetku ne Asfaltiranih ulica, hvala.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime