Asfaltiran put u Donjoj Stražavi

0

Asfaltiranje dela puta u dužini od 400 metara, u selu Donja Stražava, završeno je, a za ove namene, iz gradskog budžeta, izdvojeno je blizu tri miliona dinara sa PDV-om.

Кako kaže Milan Aranđelović, načelnik Topličkog upravnog okruga, radi se o još jednoj investiciji kojom se utiče na poboljšanje uslova života građana na seoskom području.

– Nastavlja se investiciono ulaganje u infrastrukturu kako u gradskoj tako i u seoskim sredinama, a sa novim asfaltiranjem gradskih i prigradskih ulica, trudimo se da svim našim građanima obezbedimo što bolje uslove za život i rad, naglasio je Aranđelović.

On je istakao da je Donja Stražava, sa oko 500 stanovnika, selo u kome živi mnogo omladine i školske dece kojoj će ovaj asfalt mnogo značiti.

– Trudimo se da svim našim građanima u selu i prigradskim naseljima obezbedimo jednako dobre uslove kakve imaju stanovnici u gradu i na taj način pokazujemo da ne brinemo samo za najstarije naše sugrađane, već i za školsku decu i omladinu koja će, nakon završetka školovanja, nadamo se, jednoga dana odlučiti da ostane da živi u svom rodnom mestu, naglasio je načelnik Aranđelović.

Završetku radova, prisustvovao je veliki broj žitelja ovog sela, koji su izrazili zadovoljstvo što je u njihovom mestu asfaltirana još jedna deonica puta.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime