Asfaltirana Kordunska ulica

1

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović i predsednik SO Prokuplje Dejan Lazić, sa saradnicima, obišli su radove na asfaltiranju Кordunske ulice  u dužini od 156 metara. Iako su se radovi odvijali ručno zbog velikog uspona, za samo tri dana stiglo se do asfalta, koji su putari takođe  ručno  ugradili.

– I ove godine izdvojili smo znatna sredstva za putnu infrastrukturu, tako da smo u mogućnosti da nastavimo radove na asfaltiranju ulica u našoj opštini.  Proteklih dana asfaltirane su ulice na seoskom području, trotoari u gradu, ali ne zaboravljamo ni prigradska naselja. Danas se asfaltira Кordunska ulica za koju smo izdvojili 1,4 miliona dinara i to je jedna od najstrmijih ulica u ovom kraju grada. Voda koja se sliva niz ulicu sav šut je nanosila na magistralni put prema Donjoj Stražavi i tako ugrožavala bezbednost saobraćaja. Na ovaj način trajno ćemo rešiti probleme koje su imali žitelji ovoga kraja, kazao je predsednik Simonović i dodao da  su u  akciji asfaltiranja ulica koju sprovodi Opština Prokuplje, ovakve ulice sa velikim nagibom prioritet, ali da će sa prilivom sredstava u budžetu biti para i za druge  ulice na celoj teritoriji naše opštine.

Posle Ličke ulice koja je asfaltirana pre nekoliko dana, danas je još jedna ulica u ovom naselju dobila asfalt, a kako navodi predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović,  asfaltirana će biti i treća ulica u okviru ovog projekta, za koji je Opština Prokuplje  izdvojila  3,4 miliona dinara.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime