Asfaltirana ulica u Babinom Potoku

7

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović i načelnik Topličkog upravnog okruga Milan Aranđelović, sa saradnicima, predsednikom Skupštine Opštine Prokuplje Dejanom Lazićem i većnikom za infrastrukturu, Filipom Jovanovićem, danas su prisustvovali završetku radova na asfaltiranju ulice u Babinom Potoku, saopštili su iz prokupačke opštine.

Prilikom obilaska radova predsednik Simonović je istakao da je ovo prva ulica u Babinom Potoku  koja je ikada asfaltirana sredstvima iz opštinskog budžeta.

–  Ovo je naselje u kojem su većina stanovnika mladi ljudi, porodice sa malom decom, zato im  treba omogućiti da imaju podjednako dobre uslove za život kao i u gradu. Za tu namenu izdvojili smo iz budžeta oko 6.000.000,00 dinara. Vidim da su meštani veoma zadovoljni, jer su danas svi izašli ispred svojih kuća da dočekaju asfaltiranje ulice koja od glavnog puta vodi do škole, u dužini od oko 800 metara, kazao je Simonović.

Prema njegovim  rečima, Opština Prokuplje je od početka ove godine do sada u asfaltiranje ulica i puteva na području cele opštine uložila oko 40 miliona dinara, kao i 30 miliona dinara za sanaciju oštećenja na putevima.

– Asfaltiranje je najbolji način  za uređenje putne infrastrukture. Međutim, nismo u mogućnosti da sve asfaltiramo, ne zbog para, jer smo znatnim uštedama uspeli da obezbedimo sredstva za tu namenu. Problem su nerešeni imovinsko pravni odnosi, ali kada oni više ne budu prepreka, nastavićemo da asfaltiramo i uređujemo još mnogo ulica i puteva na području naše opštine, istakao je predsednik Simonović.

7 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime