Asfaltirana Vidovdanska ulica, sledeće Mišarska i Božurska

8
Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Završeno je asfaltiranje Vidovdanske ulice u dužini od 350 metara, koje je započeto u julu ove godine. Za ove radove iz budžeta Opštine Prokuplje izdvojeno je 7 miliona dinara.

U narednom periodu još dve ulice na teritoriji grada dobiće asfalt. U toku su radovi na asfaltiranju Mišarske ulice u dužini od 140 metara, čija je vrednost 2,1 milion dinara , kao i Božurske ulice u dužini od 70 metara, za koju je izdvojeno 1,2 miliona dinara.

-I pored velikih investicija u razvoj infrastrukture, za koje je iz budžeta Opštine tokom godine uloženo oko 100 miliona dinara, lokalna samouprava nastavlja sa radovima koji će se odvijati sve dok vremenski uslovi budu pogodni za njihovo izvođenje. Planiramo da do kraja godine uložimo i dodatna sredstva, tako da bi ukupna ulaganja u infrastrukturu do kraja godine iznosila oko 130 miliona dinara – rekao je većnik za infrastrukturu Milan Aranđelović.

Iz Opštine je najavljeno da će se u narednoj godini još više sredstava opredeliti za razvoj infrastrukture.

8 KOMENTARA

  1. Kad ce da se asfaltira ulica Darinke Nestorovica,ono ruglo od grada…..? To je brdo od 50 tak metara,bruka i sramota,500 metara od centra,a 100 metara od glavne ulice…..radite neke ulice na periferiji grada,prvi put i cujem za te ulice….BRUKAAAA !!!!!!!!!!!

  2. Sta je sa Kamenlomskom ulicom ? ? ? Zasto nju sve strukture vlasti godinama izbegavaju a zna se da posle obilnih padavina ugrozava bezbednost saobracaja jer se ukljucuje sa magistralnim putem PROKUPLJE – PRISTINA …..
    Sramota je da niko od odgovornih nije pregledao spiskove asfaltiranih ulica u periodu DOS – a jer su uradjeni mnogi putevi koji po topografskim kartama Prokuplja nikada nisu postojali . Narod ih pamti kao kozje staze a danas ” ulice” …..

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime