Autoput Niš-Merdare gotov do ponedeljka

2

Nakon što je u prethodnih nekoliko dana od strane pedpristupnih fondova Evropske unije uplaćeno 400 milion avra, Putevi Srbije angažovali su ruske mašine koje će u naredna dva dana sagraditi trasu auto puta Niš-Merdare u dužini od nešto više od 70 kilometara.

Iako ova vest deluje neverovatno, ruske mašine koje su iznajmljene za ovu namenu specijalizovane za brzu izgradnju puteva i pravo su čudo tehnike što možete videti sledećem video prilogu kako su za nekoliko sati sagradili trasu u dužini od više kilometara u Rusiji:

Predviđeno je da izgradnja započne danas, u ranim jutarnjim satima i bez prekida će trajati u narednih 48 sati, potvrđeno je Top Novostima u Putevima Srbije.

Svečano puštanje u rad ove deonice puta od Niša do Merdara očekuje se u ponedeljak, 3. aprila u prisustvu najviših zvaničnika Evropske unije i po prvi put zajedno sa njima i našim najvišim zbvaničnicima biće i predstavnici ruske Vlade koja je specijalizovane mašine ustupila Srbiji za izgradnju ovog kraka autoputa.

Ostaje samo pitanje naše preciznosti i ažurnosti da se pripremi potrebna logistika ili će se ovaj grandizni poduhvat ipak pretvoriti u prvoaprilsku šalu 🙂

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

Najnovije vesti iz Prokuplja možete pročitati OVDE

 

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime