Baba Mrazica posetila Tovrljane

0

Po mnogo čemu posebna i zanimljiva škola u selu Tovrljane izdvojila se i po neobičnoj poseti pred zimski raspust. Ovo izdvojeno odeljenje OŠ „Svetislav Mirković Nenad“ posetila je umesto Deda Mraza – Baba Mrazica.

Četiri tovrljanska đaka izvela su novogodišnju priredbu za roditelje, a posebno iznenađenje za njih bili su paketići.

– Kao i prošle godine, i ove godine za ove male đake Udruženje mišićnih i neuromišićnih oboljenja iz Prokuplja pripremilo je paketiće. Hvala svim ljudima dobrog srca koji su ove školske godine mislili na nas, pa su svojim donatorstvom i moralnom podrškom hrabrili ove đake, rekao je učitelj Marko Čikarić.

Nizom aktivnosti koje organizuju učitelj Marko Čikarić sa nastavnikom engleskog jezika Strahinjom Arsićem ovi mali đaci svoj rad i trud predstavljaju celom svetu zahvaljujući lokalnim portalima i televiziji .
Jedna od aktivnosti u protekloj nedelji bila je novogodišnja radionica na kojoj su zajedničkim snagama tovrljanski đaci razvijali svoju kreativnost i maštu sa đacima iz škole u Donjoj Konjuši. Pod budnim okom učitelja i učiteljice Tanje Šopić nastale su različite novogodišnje čestitke, a onda i ukrašena učionica – da u novogodišnjem ruhu sačekaju zimski raspust i Baba Mrazicu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime