Banja za penzionere

0

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije raspisao je Oglas za prijem zahteva korisnika penzija na besplatnu rehabilitaciju u zdravstveno- stacioniranim ustanovama i banjama. Pravo na desetodnevnu rehabilitaciju imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija čije penzije ne prelaze iznos od 23.799 dinara.

Zahtevi se podnose do 15. marta.

– Penzioneri koji žele da konkurišu za boravak u Niškoj, Lukovskoj, Prolom, Vrnjačkoj ili nekoj drugoj banji u Srbiji uz prijavu, trebaju da dostave poslednji ček od penzije i medicinsku dokumentaciju. Prikupljena dokumentacija dostavlja se u prostorijama Udruženja penzionera, izjavio je predsednik ove organizacije Milovan Vučićević.

Članstvo u udruženju nije uslov za odlazak u banjama. Posebna komisija Republičkog zavoda za penzijsko-invalidsko osiguranje-filijala u Prokuplju napraviće rang-listu korisnika penzija koji ispunjavaju uslove za besplatan boravak u banjama.

Bliže informacije o podnošenju zahteva penzioneri mogu dobiti u prostorijama Udruženja penzionera u Ulici 21.srpske divizije broj 21.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime