Besplatan internet i zvanično u centru Prokuplja

4

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, danas je svečano pustio u rad  wi-fi besplatni internet u centru Prokuplja koji ima domet 150 metara i u istom momentu može da se priključi 300 korisnika.

– Čast mi je što danas ovde, ispred  spomenika Topličkim  junacima   u kraju koji je poznat po junaštvu, ali i po arheološkim nalazištima, spajamo   istorijske i moderne vrednosti. To je jedna veoma značajna simbolika i nadam se da će ovo  vaj-faj drvo  služiti građanima Prokuplja  koji su   bili revnosni u ovoj akciji i doprineli podizanju svesti o značaju suzbijanja sive ekonomije, rekao je ministar Ružić.

Inače, Prokuplje je ovu nagradu dobilo kao jedna od od dvanaest opština u Srbiji koje su najviše poslale račune u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović , zahvalio se, pre svega Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave  i sadašnjem  ministru Branku Ružiću, dosadašnjoj ministarki  a sadašnjoj premijerki Ani Brnabić,  NALED-u i Telekomu na  veoma uspešnom projektu  koji je građanima doneo   ovu nagradu.

Svečanom otvaranju besplatne internet zone  u parku  na Trgu topličkih junaka , prisustvovao je predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović,  načelnik Topličkog upravnog okruga Nebojša Vukadinović, članovi Opštinskog veća, predstavnici NALED-a i kompanije „Telekom „ koji su partneri   na  ovom državnom projektu.

Najnovije vesti iz Prokuplja možete pročitati OVDE

4 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime