Bezdušni od sutra do 23. aprila u Kruševcu

0

Kruševljani imaju privilegiju da od sutra, 16. aprila u Bioskopu Kruševac, do 23. aprila gledaju film Bezdušni, koji je po bestseleru ruskog pisca Sergeja Minajeva, režirao Roman Prigunov, a jednu od uloga igra srpski glumac Miloš Biković.

Film Bezdušni u Kruševcu po ceni od 200 dinara prikazuje se 16, 17, 20, 21,22 i 23. aprila u 17, 19 i 21 sat, a 19. aprila u 18,30 po digitalnoj tehnologiji prikazivanja po ceni od 250 dinara.

Ovaj film je 2012. godine otvorio Međunarodni Filmski Festival u Moskvi i dobio je 5 nominacija za nagradu „Zlatni orao“, među kojima i nagradu za najbolji film godine.

U prvom delu filma opisan je život 29. godišnjeg menadžera Maksa koji je apsolutno siguran u svoj uspeh i sreću. Sve što radi je da zarađuje i troši novac. Skupa kola, luksuzni stan, noćni klubovi, lepe devojke, žurke i droga ispunjavaju njegov život. Kad jednog dana sretne devojku sa druge strane života, počinje da shvata da nešto nije u redu sa njegovim načinom života. Od tada sve oko njega i u njemu počinje da se menja.

U ovom drugom delu pratimo Maksa Andrejeva koji odlučuje da okrene novi list u svom životu. Smatra da je najbolje mesto za početak novog života na suprotnom kraju sveta u jugoistočnom delu Azije, na ostrvu Bali.Ali, okolnosti ga brzo vraćaju u domovinu i u velikom zamajcu korpucija i intriga Maks poslušno počinje da radi kao dvostruki agent, jer drugog izbora

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime