Bogat program u Dečijoj nedelji u Prokuplju

0

Povodom tridesetogodišnjice usvajanja Konvencije Ujedinjenih nacija o pravima deteta, tradicionalna „Dečija nedelja“, ove godine biće obeležena i u Prokuplju pod sloganom “Da pravo svako–dete uživa lako”. I ove godine, prokupački Dom kulture organizovaće „Dečiju nedelju“, u kojoj će prikazati sadržajno različite programe za sve uzraste i sva interesovanja.

Prvog dana obeležavanja ove manifestacije, 7. oktobra, kroz sadržaj „Pozdrav prvacima“biće organizovano gostovanje dečijih pesnika iz nekoliko gradova Srbije, koji će uputiti čestitke prvacima svih osnovnih škola iz Prokuplja. U 11 sati, u stihovima pesnika, u Domu kulture, uživaće učenici osnovnih škola „9. oktobar“ i „Milić Rakić Mirko“, a u 12, učenici škola „Ratko Pavlović Ćićko“ i „Nikodije Stojanović Tatko“.

Istog dana, u 18 sati, biće održano i veče mladih književnih talenata iz Prokuplja, dok će se 8. oktobra prokupačkoj publici predstaviti najmlađi talenti našeg grada, u 19 sati. Predstava „Lepotica i zverka“ biće održana 10. oktobra, u 12 sati, a Dom kulture poziva sve svoje najmlađe sugrađane da dođu i u ovoj nedelji, koja je posebna i samo njihova, posete sadržaje koje je pripremio samo za njih.

Izvor: Služba za odnose sa javnošću i protokol grada Prokuplja

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime