Braća po babine linije stižu u Kruševac

1

Premijera filma „Braća po babine linije“ scenariste i reditelja Radoša Bajića biće u nedelju, 20 marta u Bioskopu Kruševac .

Ovo domaće filmsko ostvarenje u Kruševcu biće prikazano u dva termina od 18 i 30 i 20 i 30 časova. Nakon projekcije publici će se predstaviti glumačka ekipa filma.

Ovaj film je, inače, komedija čiji su protagonisti poznati junaci najgledanije srpske TV serije „Selo gori, a baba se češlja”.

Pored poznate ekipe omiljenih likova iz Petlovca koje igraju Milorad Mandić Manda, Radoš Bajić, Olga Odanović, Ljiljana Stjepanović, Mirko Babić, Nenad Okanović, Nedeljko Bajić, Marija Petronijević, Miroljub Trošić Đoda, Aca Apostolović, Nikola Džamić, u filmu glavne i velike uloge igraju i Jelena Gavrilović, Enver Petrovci i Milena Protić.
braca-film-1
Producenti su Nedeljko Bajić i Jelena Bajić-Jočić, direktor fotografije je Predrag Jočić, montažer Stevan Marić, a autor scenografije Dragan Mićanović. Za kostim je bila zadužena Ivana Nestorović, a masker je Mirjana Stevović. Autor originalne muzike je Aleksandar Sanja Ilić.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime