Bratimljenje Prokuplja i Epona

4

Sutra će biti održana svečana sednica Skupštine opštine Prokuplje, na kojoj će prisustvovati gradonačelnik francuskog grada Epona Gi Miler sa saradnicima.

Na dnevnom redu lokalnog parlamenta biće i usvajanje Odluke o bratimljenju Opštine Prokuplje i Opštine Epon u Francuskoj.

Nakon Svečane sednice, delegacija francuskog grada Epona položiće vence na spomen ploču generala Tranijea u Prokuplju, a zatim obići kulturno istorijske spomenike u gradu.

4 KOMENTARA

  1. Evo jos jednog koraka napred za nasu opstinu, za nas grad.Ova odluka o bratimljenu sklapa se na obostrano zadovoljstvo.

  2. Povezivanje gradova, opstina i regiona je neophodno u savremenom, globalizovanom svetu. Ttradicionalno dobre odnose sa francuskim narodom treba negovati, odrzavati i unapredjivati sklapanjem ovakvih prijateljstava!

  3. Prijatelje i saradnike treba traziti i cuvati gde god se oni nalazili. NIje slucajno to sto je nase Prokuplje za pobratima dobilo malo, ali razvijeno industijsko mesto. Sledicemo njihov primer i uz njihovu pomoc i saradnju postajemo razvijeniji, uposljeniji i puno bolji grad.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime