Brutalno pretukao bivšu suprugu u bolnici

2

Tridesetšestogodišnju J.D. iz Prokuplja koja je sa bebom starom 10 dana došla na pregled u prokupačku bolnicu, brutalno je pretukao bivši suprug I.I. i nesrećna žena je zadobila ozbiljne povrede glave i tela.

Prema rečima psihologa Marije Stošić, portparola prokupačke bolnice, incident se dogodio juče oko petnaest do jedan kada je J.D, koja se pre desetak dana porodila sa šestim detetom, došla na pregled na odeljenje ginekologije.

– Žena je dovela bebu na kontrolu kada se pojavio bivši muž koji je brutalno pretukao nanevši joj teške povrede po glavi i telu. Incident tokom kojeg je bivši suprug udarao porodilju rukama po glavi i telu odigrao se u hodniku, ali je naše obezbeđenje odmah reagovalo i sprečilo ozbiljnije posledice, objašnjava Stošićeva.

Ona je istakla da je u pružanju pomoći pretučenoj pacijentikinji alarmirani doktori sa svih odeljenja kao i da se ubrzo po incidentu pojavio i njen sadašnji partner, otac deteta.

Inače, bivši suprug J.D , posle batinanja pobegao je iz bolničkog kruga a za njim u potragu su krenuli sadašnji vanbračni suprug i obezbeđenje bolnice.

– Alarmirana je i policija i verujem da će uskoro pronaći napadača naše pacijentkinje koji će se teretiti za nasilje u porodici, objašnjava portparolka prokupačke bolnice doktor Marija Stošić, dok u prokupačkoj policiji saznajemo da je slučaj prijavljen i da policija traga za nasilnikom.

Inače, tokom čitavog inicdenta, beba je srećom ostala nepovređena i nalazila se u nosiljci pokraj majke koja će biti zadržana u prokupačkoj bolnici radi daljeg dijagnostikovanja povreda i lečenja.

Najnovije vesti iz Prokuplja možete pročitati OVDE

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime