Burne ovacije za ,,Braću po babine linije,, u Kruševcu

0

Premijera domaćeg filma „Braća po babine linije“ u Bioskopu Kruševac u nedelju 20. marta je zbog velikog interesovanja Kruševljana prikazana u dva termina od 18 i 30 i 20 i 30. Oba termnina propraćena su burnim ovacijama prepune sale u kojoj se tražilo mesto više.

Nakon projekcije publici se predstavila glumačka ekipa filma, predvođena Radošem Bajićem, rediteljem i scenaristom filma ,,Braća po babine linije,,.

– Želja nam je da releksiramo i nasmejemo gledaoce do suza, a istovremeno zauzmemo stav i pošaljemo im odgovornu društvenu poruku, naglasio je reditelj Radoš Bajić.

Kruševačka publika je uz osmeh i burne aplauze pozdravila deo glumačke ekipe u kojoj su glumci Radoš Bajić, Milorad Mandić Manda, Nenad Okanović, Ljiljana Stjepanović, Olga Odalović i Jelena Gavrilović.

Reč je o komediji naravi i mentaliteta, kojoj će u susret, kako se autori nadaju, krenuti milioni poštovalaca koje su meštani živopisnog sela Petlovac osvojili u kultnoj seriji ,,Selo gori, a baba se češlja,, .

U filmu „Braća po babine linije “ autor je svoje junake izmestio iz dobro poznatog seoskog ambijenta u nepoznate okolnosti i sitacije i dao im nadu da mogu preko noći ostvariti snove , uz uslov da se odreknu sami sebe, kako to primetiše u Kruševcu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime