Ceca peva u Kuršumliji

0

Folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović održaće koncert u centru Kuršumliji polovinom juna meseca ove godine, ekskluzivno saznaju Top Novosti.

– Veoma mi je drago što ću pevati u Kuršumliji, pred mojim Topličanima. Verujem da će to biti sjajan koncert jer u mom kraju imam veliki broj fanova. Za Kuršumliju me vezuju lepe uspomene jer sam između ostalog među prvim nastupima na početku svoje karijere upravo imala u Kuršumliji. Moj osećaj za filng mi govori da će se tok dana u Kuršumliji okupiti najmanje 20 000 ljudi, a ja im obećavam pravi spektakl, kazala je Svetlana Ražnotović u izjavi za Top Novosti.

Tim Svetlane Ražnatović planira da nekoliko dana pre koncerta doveze u centar Kuršumlije specijalnu binu sa najboljim ozvučenjem u ovom delu Evrope.

Koncert nacionalne herione Srbije organizovan je na posredovanje uticajnih ljudi iz kuršumlijskog kraja i Ceca će u Kuršumliji pevati besplatno.

Organizatorima ovog spektakularnog koncerta koji Toplica i Kuršumlija ne pamte od svojeremenog nastupa Lepe Brene, muke zadaje prostor za postavljanje bine i priključak za struju pošto se radi o specijanom ozvučenju, pa će za tu priluku biti izgrađen trafo u centru grada.

Možda samo na kraju ove vesti malo razočarenje za brojne Cecine fanove da je ovo ipak samo prvoaparilska šala!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime