Ceca peva u Kuršumliji

0

Folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović održaće koncert u centru Kuršumliji polovinom juna meseca ove godine, ekskluzivno saznaju Top Novosti.

– Veoma mi je drago što ću pevati u Kuršumliji, pred mojim Topličanima. Verujem da će to biti sjajan koncert jer u mom kraju imam veliki broj fanova. Za Kuršumliju me vezuju lepe uspomene jer sam između ostalog među prvim nastupima na početku svoje karijere upravo imala u Kuršumliji. Moj osećaj za filng mi govori da će se tok dana u Kuršumliji okupiti najmanje 20 000 ljudi, a ja im obećavam pravi spektakl, kazala je Svetlana Ražnotović u izjavi za Top Novosti.

Tim Svetlane Ražnatović planira da nekoliko dana pre koncerta doveze u centar Kuršumlije specijalnu binu sa najboljim ozvučenjem u ovom delu Evrope.

Koncert nacionalne herione Srbije organizovan je na posredovanje uticajnih ljudi iz kuršumlijskog kraja i Ceca će u Kuršumliji pevati besplatno.

Organizatorima ovog spektakularnog koncerta koji Toplica i Kuršumlija ne pamte od svojeremenog nastupa Lepe Brene, muke zadaje prostor za postavljanje bine i priključak za struju pošto se radi o specijanom ozvučenju, pa će za tu priluku biti izgrađen trafo u centru grada.

Možda samo na kraju ove vesti malo razočarenje za brojne Cecine fanove da je ovo ipak samo prvoaparilska šala!

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here