Centar Kuršumlije zatvoren za saobraćaj zbog radova

0

Radnici kuršumlijskog komunalnog preduzeća već danima rade na zameni azbestnih cevi u ulici Kosovskoj u centru Kuršumlije pa je deo ove ulice u centru grada zatvoren za saobraćaj.

Naime, u sklopu radova na rekonstrukciji kuršumlijskog vodovoda u toku su radovi na zameni azbestnih cevi u centru grada pa je deo ulice Kosovske u centru Kuršumlije danima zatvoren za saobraćaj je je predviđeno da se zamene azbestne cevi.

Direktor JPKD “Toplica” Kuršumlija, Vojimir Čarapić čiji radnici izvode radove na rekonstrukciji kuršumlijskog vodovoda kaže da će se i naredne nedelje nastaviti radovi na potezu Kosovske ulice sa ciljem da se uklone stare i postave nove cevi čime će vodovodna mreža u Kuršumliji dobiti na kvalitetu jer će smanjiti gubici vode u prenosnoj mreži i dobiti na kvalitetu snabdevanja vodom građana Kuršumlije.

Direktor JPKD “Toplica” Vojimir Čarapić obišao radove na zameni cevi gradskog vodovoda u centru Kuršumlije

Radovima je predviđena rekonstrukcija vodovodne mreže u užem centru Kuršumlije, tačnije prva faza pomenute rekonstrukcije obuhvatiće radove na lokaciji od raskrsnice ul. Palih Boraca i ul. Kosovske do raskrsnice sa ul. Karađorđevom.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime