Crna lisica slavi drugi rođendan!

0

Art pab “Black fox” u subotu 8.jula slavi dve godine kvalitetnog programa, zabave i originalnih ideja. Drugi rođendan paba je povod za dobru svirku i još jedno veče provoda koji se pamti.

Kada je pre dve godine otvorio svoja vrata za Prokupčane, ovaj pab je pomalo stidljivo i nenametljivo pokazao svoje šareno lice. Vlasnici su spojili svoju ljubav prema umetnosti, ugostiteljstvu i svemu što je kreativno, pa su se najbolje svirke u gradu održavale među zidovima ukrašenim umetničkim slikama.

– Čast nam je da sa vama proslavimo drugi rođendan Foxa! Zahvalni smo na ukazanom poverenju svih koji vole pab. Sa vama i nama je Fox postao kućica koju volimo. Dve godine dokazujemo da dobre priče mogu da se prave na neuobičajen način. Dođite da to proslavimo zajedno – neformalna je i u svojoj pozivnici vlasnica paba Jelena Mitić.

Proslava počinje u 21h, a nastupa Benny Brickmann Band iz Niša. U pabu Šube i Lisice svirao je “Crveni karton”, “Atheist Rap”, Dragoljub Đuričić i bubnjari, “Dža ili Bu”, “Blues Rezervata”. Pored jedinstvenog muzičkog programa, u “Black foxu” se skoro svakog vikenda organizuju besplatne radionice za decu. Odličnu saradnju ovaj umetnički pab ostvaruje i sa prokupačkim Domom kulture i Film klubom Prokuplje, pa su neke od likovnih radionica FEDES-a i projekcije kratkih filmova održane baš ovde.

Art pab “Black fox” radi i okuplja ljude pod sloganom “Možemo da pravimo dobre priče zajedno”, pa zato i ne čudi što je ovo mesto bilo u središtu mnogobrojnih humanitarnih akcija. Sasvim sigurno zavređuje epitet prokupačke oaze svega lepog i originalnog.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime