Čudo neviđeno: Homoseksualac tužio radikala

0

Nedavno je Stefan Radović iz Kuršumlije podne tužbu protiv Zvezdana Ristića, prvog čoveka radikala u Kuršumliji zato što je navodno za skupštinskog govornicom u lokalnom parlamentu počinio delo protiv navodne diskriminicije!

Naime, Zvedan Ristić, predsednik OO SRS Kuršumlija i odbornik u SO Kuršumlija je na jednoj od prošlih sednica SO Kuršumlija zatražio da mu se dostavi zašto je Stefan Radović, navodno deklarisani homoseksualac iz Kuršumlije dobijao u više navrata vozilo Hitne službe Doma zdravlja u Kuršumliji.

Usledila je nakon toga tužba Stefana Radovića, samozvanog novinara iz Kuršumlije koji je podneo tužbu zbog navodne diskriminicije, pa se ovaj slučaj, na opšte čuđenje nalazi u tužilaštvu.

U međuvremenu, optuženi Ristić se obratio organima stranke pa je usledio i odgovor na tužbu od strane poslanika, pravnika SRS Zorana Krasića u kojoj se na nekoliko strana pobija tužba.

Sve u svemu, kuršumlijska čaršija se našla u čudu, a na nadležnim pravosudnim organima je ostalo da odgovore na ovu, za ovako malu sredinu, u najmanju ruku rečeno –  neobičnu tužbu.

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime