Dnevni horoskop za 20. oktobar

0

Ovan
Posao – Delujete kao osoba koja uliva veliku sigurnost i poverenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Pozitivni rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.
Ljubav – Stalo vam je da osvojite nečiju iskrenu pažnju ili emotivnu naklonost. U svakoj dobroj prilici i bez ustručavanja, slobodno upotrebite svoj šarm.
Zdravlje – Potrebno vam je opuštanje.

Bik
Posao – Nudi vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapaženu ulogu u društvu saradnika. Zatražite nečije stručno mišljenje.
Ljubav – Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji počinju da uznemiravaju vašu porodicu. Ne uspevate na najbolji način i sa sigurnošću da odgonetnete nečije mišljenje i ponašanje.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Blizanci
Posao – Želite da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate neku pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama.
Ljubav – U odnosu sa voljenom osobom izvesne promene su skoro neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza nekih lažnih obećanja, jer problemi se neće rešavati sami po sebi.
Zdravlje – Čuvajte grlo.

Rak
Posao – Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere, potrebne su vam proverene informacije. Okolina je spremna da vas podrži.
Ljubav – Pokažite da imate dovoljno strpljenja, posebno u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite svakako zaslužuje beskrajnu pažnju ili razumevanje sa vaše strane.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Lav
Posao – U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Sve je dobro dok neko ne zatraži određenu uslugu ili pokornost sa vaše strane.
Ljubav – Partner čini mnoge stvari zbog kojih zaista treba da se osećate veoma polaskano. Neko želi da vas obraduje i usreći na poseban način što će vam imponovati.
Zdravlje – Stomačne tegobe.

Devica
Posao – Neko je na vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da kontrolišete svoju psihičku i emotivnu tenziju.
Ljubav – Voljena osoba dobro poznaje vaš ukus i ume da vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime i u bliskom društvu.
Zdravlje – Problemi sa zglobovima.

Vaga
Posao – Delujete raspoloženo i svoj posao obavljate na rutinski način, bez dodatnih sumnji. Ne obraćate posebnu pažnju na saradnike koji imaju drugačije ideje.
Ljubav – Pokušavate pravilno da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i te%A