Dan žalosti i protesti u Blacu zbog pogibije devojčice

2

Opština Blace proglasila je utorak, 1. mart za Dan žalosti u ovoj opštini nakon pogibije Nade Bogićević (12), a istovremeno, u centru Blaca jutros su održani protesti učenika i građana.

Na mestu gde je nastradala dvanaestogodišnja Nada Bogićević iz Blaca, koju je u subotu uveče autom udario pijani vozač, građani Blaca, rodbina, drugovi i drugarice okupili su se u nedelju uveče da nesrećnoj devojčici odaju počast i zapale sveće.

Tom prilikom, pričitana je i pesma koju je rođaka posvetila tragično nastradaloj učenici šestog razreda, koju je na pešačkom prelazu pregazio komšija Nikola Bošković(24) u alkoholisanom stanju(jer je prema nezvaničnim procenama imao 2,5 promila alkohola u krvi).

„Osumnjičeni N.B.kojem je određeno 48 časovno policijsko zadržavanje biće predat Višem tužilaštvu u Prokuplju a on se tereti za dva krivična dela, teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi za koja je zaprećena kazna zatvora do 12 godina“, saznajemo u Osnovnom tužilaštvu u Kuršumliji .

Inače roditelji Dragana (51) Rodoljub(55) koji su devojčicu dobili posle sedamanaest godina braka još uvek su u šoku i pod sedativima dok je posebno potresno u kući Bogićevića bilo juče oko podneva kada je doneto telo nesrećne devojčice iz Niša.

2 KOMENTARA

  1. Najvecu grehotu sto se moze uciniti je ucinjena od strane Nikole , grehota kakvu ni Bog nemoze oprostiti a kamo li ljudi. Tu opravdanja nema , razvratnost isa alkoholom pokazali pravo lice ubice 🙁 Duboko saucesce ucveljenim roditeljima *

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime