Darko Laketić i Ana Čarapić poslanički kandidati SNS-a iz Toplice

7

Poslanički kandidati na listi za izbor poslanika ispred Srpske napredne stranke su Darko Laketić iz Prokuplja i Ana Čarapić iz Kuršumlije, saznaju Top Novosti.

Dr Darko Laketić je u proteklom sazivu Skupštine Srbije bio poslanik, dok je novo ime na poslaničkoj listi Srpske napredne stranke na predstojećim apriskim izbrima za republičku Skupštinu Ana Čarapić iz Kuršumlije.

Kako nezvanično saznajemo, dvoje predloženih poslaničkih kandidata ispred Srpske napredne stranke imaju realne izglede da zauzmu poslaničke klupe u budućem sazivu Skupštine Srbije.

U međuvremenu, potvrđena je lista Republičke izborne komisije za poslanike pod nazivom „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ i na njoj je dr Darko Laketić na 58. mestu, dok je Ana Čarapić na 141. mestu.

7 KOMENTARA

    • Da se ne obaziru na nas grad,ne bi bili ovde,ne bi brinuli o gradjanima i ne bi otvarali nova radna mesta.Vidi se ko radi i ko se zalaze za nas,a ne kao neki nekada davno,opeljesili nasu opstinu pa pobegli bez traga i glasa.Ovi ljudi nista nisu uzeli vec gledaju da pruze

    • NEce biti tako kao sto Vi pricate. Naprednjaci su dosta toga dbrog uradili za nas rad u odnosu na DS koji je vodio lopovsku politiku.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime