DECA PORUČILA: DANAS JE PROKUPLJE CENTAR SVETA

0
deca poručila

PROKUPLJE: Predškolska ustanova “Neven” na najlepši način obeležila jubilej 70 godina postojanja i rada. Kroz igru i pesmu u Sportskoj hali “Dr Zoran Đinđić” po 25. put organizovan je maskenbal.

Defile najmlađih Prokupčana pod maskama ovog puta bio je pod temom “Put oko sveta”. Recitacijom su deca poručila: danas je Prokuplje centar sveta.

– Veliko je zadovoljstvo što ste danas sa nama u ovolikom broju. Još jednom se potvrdilo da je dečji maskenbal manifestacija za koju se uvek traži karta više. Ovog maja proslavljamo i dan ustanove i jubilej – 70 godina rada i brige o našoj deci. Na ovaj način dajemo pečat gradu i zajedno uživamo u našoj deci, i roditelji i vaspitači – rekla je direktorka PU “Neven” Vesna Jovanović.

Sportska hala “Dr Zoran Đinđić” bila je popunjena do poslednjeg mesta. Na terenima su svoju igru i divne maske predstavili mali Afrikanci, kauboji, Amerikanci, Španci, Indijci i Srbi u narodnim nošnjama.

Mnogi od njih su po prvi put nastupili javno. Igru su ukrasili osmesima i mahanjem. Prokuplje ih je pozdravilo gromoglasnim aplauzom.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime