DECENIJA ROK PREOBRAŽENJA U PROKUPLJU

0
rok-preobraženje
Foto: SLužba za odnose sa javnošću i protokol grada Prokuplja

PROKUPLJE:U organizaciji Turističko-sportske organizacije Prokuplje ove godine biće održano deseto po redu “Rok preobraženje”.

Tradicionalna muzička manifestacija okupiće ljubitelje rok muzike 19. avgusta na Gradskom bazenu, gde će od 21 čas pa sve do posle ponoći imati priliku da uživaju u ovom  nezaboravnom muzičkom događaju.

-Kao i svake godine, potrudili smo se da na vreme završimo sve pripreme za održavanje jubilarnog koncerta i da Prokupčanima u ovim vrelim danima priredimo dobar provod  na Gradskom bazenu. Pored lokalnih muzičkih bendova, “Vertigo akustik trio“,  i „Melise“, nastupiće i „Pop hend karo“ iz Niša, kao i naši proslavljeni muzičari Nidža i Vlada, uz čiju podršku se već čitavu deceniju održava „Rok preobraženje“ u Prokuplju – izjavio je direktor TSO, Bratislav Lukić.

 Afirmacija mladih bendova koji neguju ovaj muzički žanr, cilj je ove manifestacije, a jubilarni deseti rok koncert  prilika je da se na Gradskom bazenu okupe svi oni koji su odrastali uz rok muziku, kao i  mlade generacije koje vole dobru muziku i koje se  pored svih novih muzičkih talasa  ipak opredeljuju za  stari dobri rok.

Turističko-sportska organizacija Prokuplje obezbedila je besplatan ulaz na Gradskom bazenu za vreme održavanja ove manifestacije.

Izvor: Služba za odnose sa javnošću i protokol Grada Prokuplja

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here