Dečija nedelja počela prijemom dece kod predsednika Simonovića

0
Foto: Vladimir Gašević, Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Dečija nedelja počela je prijemom dece iz Predškolske ustanove “Neven” kod predsednika opštine Prokuplje Aleksandra Simonovića. Predsednik Simonović je pozdravio polaznike ove predškolske ustanove i rekao da odavno nije imao draže goste od njih. Čestitao im je Dečiju nedelju i rekao da je svaka nedelja u godini zapravo njihova.

Deca u recitovala stihove i  predsedniku poklonila, slike koje su slikala zajedno sa svojim vaspitačima, a potom su obišla zgradu Opštine gde su se upoznala sa radom pojedinih službi.

-Radeći na mestu predsednika opštine, ja se brinem za sve građane, a posebno za vas najmlađe. Najbitnije je da vi zdravo rastete i odrastete, kako biste nekad možda baš iz ove zgrade brinuli o nekim novim generacijama. Ja se trudim da vam obezbedim bolje uslove u vrtićima, ali i školama, kako odlično učili, postižući samo dobre rezultate – rekao je predsednik Simonović.

Polaznici Predškolske ustanove „Neven“ će sakupljati garderobu za decu iz socijalno ugroženih porodica u toku cele Dečije nedelje. Tradicionalno će i ove godine oslikati plato na Trgu topličkih junaka. U bioskopu „Toplica“ održaće predstavu „Obrni, okreni“, ali će kao poklon od Kompanije „Leoni“ imati priliku da odgledaju jednu dečiju pozorišnu predstavu.
Šareni kros, kome se svi podjednako raduju i ove godine biće odžan na stadionu fudbalskog kluba „Topličanin“, gde će se takmičiti sve starije grupe poludnevnog i celodnevnog boravka.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime