Dečija nedelja počinje u ponedeljak

0
Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Prokupački Dom kulture i ove godine organizuje program, kojim će obeležiti Dečiju nedelju, koja počinje u ponedeljak 1. i završava se 7. oktobra. Ona se odvija pod sloganom „Moje je pravo da živim srećno i zdravo“, a sa ciljem da deca odrastaju bez nasilja.

Ono što je prvo na programu ove ustanove kulture jeste književno veče Кnjiževne omladine Prokuplje, koja je za ljubitelje poezije pripremila stihove na temu „Upleo se vetar u kose“. Ovaj književni susret počinje u 18 sati na platou ispred Doma kulture.

Za 3. oktobar planiran je koncert mladih talenata Prokuplja u 19 sati u pozorišnoj sali Doma kulture. Ljubitelje pozorišta 4. oktobra u 12 sati očekuje dečija predstava po tekstu Toda Nikoletića, a izvešće je glumci iz Bujanovca.

Za prokupačke prvake 5. oktobra, dečiji pesnici pripremili su pozdrav kroz stihove, kojim će im poželeti bezbrižno i uspešno putovanje u svet brojki i slova.

I ovaj susret dogodiće se u 12 sati u Domu kulture,koji je i organizator svih aktivnosti povodom ovogodišnje Dečije nedelje.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here