Deda mraz ušetao među decu hranitelja Rasinskog okruga „Zora“

0

Deda mraz je u Kruševcu među prvima ušetao među decu bez roditeljskog staranja, o kojima brine Udruženje hranitelja Rasinskog okruga „Zora“ i podelio im novogodišnje paketiće.

Slavlje za mališane je upriličeno u Domu sindikata, a mališani nisu krili svoje zadovoljstvo.

Udruženje je iduće godine slaviti deset godina postoijanja kao organizacija koja okuplja hranitelje dece. Danas su aktivni članovi Udruženja i samohrani roditelji i roditelji iz socijalnih kategorija.

-Novogodišnje paketiće uvek smo pripremali uz pomoć donatora, kojih je iz godine u godinu sve više. Našoj dečici je potrebna sreća, ljubav, pa sve minute poklanjamo njima, ali najbitnije u životu deci je moralna podrška. Ponekad u životu je potrebnija moralna podrška od sve ostale materijalne potrebe, kaže Gordanka Jović, savetnica Uduženja hranitelja Rasinskog okruga ,,Zora,,.

Ovu humanitarnu organizaciju pomažu pojedinci i druge društveno odgovorne firme poput Sprsko italijanskog udruženja „Tuti in sjeme“, a od ove godine „Zora“ je dobila obećanje direktora kruševačkog građevinskog preduzeća „Vlasinac igda“ Miomira Božilovića da će se ubuduće on starati o potrebama ovog društva.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime