Demokrate postavile virtuelne bilborde u Prokuplju!

22

Da li je opština Prokuplje ili nije zakupila sve bilborde u gradu sve do posle izbora, veoma lako može da se utvrdi proverom izvoda sa računa Agencije koja je vlasnik bilborda. Do tada, demokrate su “postavile” virtuelne bilborde na ulazu Prokuplja o čemu govore u saopštenju koje u celosti objavljujemo.

Predsednik opštine Prokuplje kaže da to nije tačno, a mi znamo da je plaćeno 2 miliona za ovu svrhu. Javno pozivamo nadležno tužilaštvo da utvrdi činjenično stanje, da ispita zakonitost trošenja budžetskih sredstava i o svemu da obavesti javnost.

Što se Demokratske stranke u Prokuplju tiče, mi ćemo se protiv sirove sile boriti duhom. Imaćemo i mi svoje bilborde, doduše virtuelne.

Ovom prilikom predstavljamo virtuelni bilbord koji šalje jasnu poruku upućenu građanima Prokuplja. Već 4 godine o svemu bitnom u našem gradu pita se jedan čovek, a to je predsednik SNS u Prokuplju i narodni poslanik Dr Darko Laketić.

Narodni poslanik Laketić se pre dve godine odselio u Beograd, u Prokuplje povremeno dolazi vikendom, kad nema obaveze. Da li će Prokupčani prihvatiti da o njima i dalje odlučuje neko iz Beograda na taj način? – kaže se u saopštenju prokupačkih demokrata.

22 KOMENTARA

 1. Sta su hteli da kazu ovim?.. posao poslanika se obavlja u Beogradu gde bi drugo, to sto je cesto i u Prokuplju znaci da se bavi i lokalnim problemima kojih ima dosta upravo zahvaljujuci vasoj nesposobnoj vlasti koja je 12 godina konstantno zaduzivala grad a nije mogla da sprovede ni redovno odrzava odrzavanje skola i skolskih toaleta, neverovatno je da su ove godine isti sredjeni posle 20 /30 godina!!!

  • Sto ne postavite vase uspehe i zalaganja, privatizaciju preduzeca,otimanje od naroda i trpanje u svoje dzepove,sto ne napisaste imena svih odgovornih lica za uzimane menice,sto jednom ne rekoste nema dugovanja u opstini,ne zuti samo bacaju krivicu na druge a sebe vecito uzdizu.Zato vam je i dosao kraj! Shvatili smo sta ste uradili ovom jadnom narodu!Zbogom za sva vremena!

  • Zar Prokuplje nema prokupčanina koji bi mogao da ga predstavlja u skupštinskom parlamentu, nego to mora da bude neko ko nema nikakve veze sa ovim gradom. Dotični gospospodin je sa Kosova, živi u Beogradu i radi u “Dragiše Mišovića”. Sa Prokupljem nema nikakve veze. Eeeeeeee…prokuplani šta ste doživeli…

  • Matematika je prosta! Demokrate kada su otišle sa vlasti u Prokuplju ostavile su 200 miliona dinara dug. Naprednjaci ni jedan jedini dinar nisu za sve ovo vreme vratili, pa je dug narastao na 800 miliona dinara. I ko je veća štetočina? Demokrate su bar nešto uradile a naprednjaci od prethodnih dugova prave četirii puta veće. Domaćinski nema šta! Od 200 miliona, koliki je bio dug kada su naprednjaci došli na vlast u PRokuplu, umesto da ga smanje sada su ga učetvorostručili, pa je 800 miliona dinara. Bravo majstori !!! Stvarno ste majstori, ovo ne može svako!!!

 2. NJima ne pomazu ni virtuelni ni pravi bilbordi jer iste ne bi ni umeli da iskoriste, o cemu da pise neko ko je bio na vlasti 12 godina i ostavi praznu kasu, o cemu bi mogli da pisu od tome kako se DS raspala, kako im je prisao URS, idila…

 3. Zar misle da ce takvim virtualnim bilbordima nesto postici, ovim samo pokazuju da im nije stalo do gradjana Prokuplja, posto nemaju nikakav program, meni je ovo iskreno sto rade ovi iz ds jako besmisleno, i zaista zalosno da su upravo ti takvi vodili nas grad i nazalost unazadili dosta… Bilo i nepovratilo se!!

 4. Neozbiljnost ds se nastavlja, tako su radili i dok su na vlasti bili, na sve nacine gledali da bace senku na nas grad i dovedu nas do ruba propasti, ali takvi nam ne trebaju, a na tim virtulnim bilbordima treba da se izvinu narodu za sve lose sto su uradili i odradili…

 5. Na osnovu ovoga se moze zakljuciti da DS i nema realne istinske argumente protiv vlasti, sto se Laketica tice, normalno i ocekivano je da obilazi Prokuplje, isto kao sto je njegova obaveza da boravi u Beogradu zbog ucesca u radu Narodne Skupstine, sve to zute ne bi trebalo previse da interesuje posto nikada ponovo nece ucestvovati u vlasti, narod se jednom prevario dvehiljaditih i to je dovoljno.

 6. Ovim virtulnim bilbordom su poslali jasnu sliku gradjanima da nemaju nikakve ideje, ciljeve, programe, vec da zele samo vlast kako bi nastavili svoj posao unistavanja i zaduzivanja.

 7. Da su radili kao sto sada pametuju ovi iz ds mozda bi za sobom ostavili mnogo manja dugovanja, ali nije tako porazavajuce stanje je ostalo za njima, oni zapravo nisu nista radlili, gledali samo na koji nacin da se domognu para naroda. Stoga pisite na vasim bilbordima afere kojima sta dolazili do para.

 8. Ds-ova saopstenja su izgubila svaki smisao, puna su lazi i zlobe i zelje za vlast, sada su tu i njihovi virtualni bilbordi kojim pokazuju da ima smetaju ljudi koji rade za ovaj grad i koji se bore, i koji vode nas grad upravo onako kako treba!

 9. Donekle je i ocekivano da DS vodi ovakvu kampanju, po tome su i od ranije postali poznati. Zato ce i posle izbora, koje toliko iscekuju ostati samo kombi partija

 10. Definitivno nece postici nikakav efekat ovim slikama, prosto jer je funkcija narodnog poslanika takva da je neophodno stalno prisustvo u Beogradu a sigurno je da niko u gradu nece zameriti sto nas poslanik cesto boravi u Prokuplju, to nam je valjda svima u interesu.

 11. I ostacete na nivou virtuelnog, jer niste sredjivali skole i ambulante, niste sredjivali ni ulice i seoske puteve, socijalna davanja i pomoc ugrozenim kategorijama su bila na minimumu dok je aktuelna vlast konstantno pomagala i paketima, ogrevom, novcanom pomoci, pogledajte istoriju bilo kojeg od internet portala i videcete i tekst i sliku jasnih rezultata.

 12. Zasto zutaci bar na ovim bilbordima ne navedu neke od svojih uspeha? Neka bar ovako napisu sta su to dobro uradili za gradjane Prokuplja! Takav bilbord bi bio prazan!

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here