Dežurne službe bez mnogo posla u novogodišnjoj noći

0

Nakon novogodišnjeg koncerta grupe „Hari Mata Hari“ na Trgu kosovskih junaka u Kruševcu, gradonačelnik Dragi Nestorović obišao je dežurne javne službe.Tradicionalno, u prvim satima Nove godine čelnici Kruševca obiđu ove ustanove i na licu mesta se upoznaju sa trenutnom situacijom u Gradu tokom “najluđe noći”. Tako je bilo i ovoga puta.

Gradonačelnik Dragi Nestorović obišao je dežurnu službu Policijske uprave Kruševac, Službu hitne medicinske pomoći, Apotekarsku ustanovu – Apoteku „Kedrović“ i Vatrogasnu jedinicu Kruševac i tom prilikom im je uručio torte, koje su delo vrednih ruku učenika Hemijsko – tehnološke škole – smer kuvar-poslastičar.

Šefovi dežurnih službi istakli su da je novogodišnja noć protekla skoro bez problema – bilo je nekoliko medicinskih intervencija zbog prekomernog unosa alkohola jedna tuča, a kako su rekli u policiji nije bilo saobraćajnih nezgoda. Takođe, sve Službe su organizovano dočekale Novu godinu na svojim radnim mestima i tako, makar malo, uveličali atmosferu u radnim prostorijama.

Svim pripadnicima ovih službi, gradonačelnik im je, čestitavši im Novu godinu, pored ostalog, poželelo da imaju što manje posla u 2015. ili da taj broj bude što manji.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime