Direktor ,,Temnića,, na disciplinskom

1

Ni nedelju dana posle u Varvarinu, al i šire ne prestaju priče o fizičkom nasrtaju direktora Sportsko – turističkog centra ,,Temnić,, na higijeničarku u tom gradu na desnoj obali Južne Morave. Kako saznajemo, protiv Gorana Đorđevića, direktora Sportsko – turističkog centra “Temnić” koga je higijeničarka Branka Stojanović optužila za fizički napad na proslavi, 20. januara ove godine, pokrenut je disciplinski postupak.

Policija već priprema izveštaj sačinjen od izjava aktera ovog dogadjaja, a postoji i video snimak sa sigurnosne kamere u Sportsko turtističkom centru. Čelnici Opoštine Varvarin, na čelu sa poredsednikom Opštine Zoranom Milenkovićem zatražili su da Upravni odbor STC ,,Temnić,, zauzme stav, a povodom toga će odlučivati i odbornici na jednoj od narednih sednica Skupštine Opštine Varvarin.

Na prezentovanom video snimku, saznajemo da se vidi kako je direktor odgurnuo radnicu, ali ne i da ju je tukao , kako je Brankica Stojanović prijavila policiji.

Prema izjavi predsednika Opštine Varvarin Zorana Milenkovića, najdalja konsekvenca aktera doga]aja u disciplinskom postupku može biti oduzimanje 20 odsto od plate, što je jedan od načina sankcija ako se utvrdi da radnik ne radi dobro.

Branka Stojanović, pak tvrdi da ju je direktor tog dana u večernjim satima , oko 19,30, dok je sa kolegom sedela u holu, udario po ramenu i uhu, prosuvši joj kafu po grudima, zbog toga što navodno nije dobro očistila toalet. Na drugoj strani, Djordjević je novinarima izjavio kako je samo u tom trenutku odgurnuo sto i povukao je za prsluk.

Bilo kako, higijeničarka Branka Stojanović je od tog dana na bolovanju, a direkor iščekuje ishod Disciplinske komisije i eventualno stav odbornika Opštinme Varvarin, koji bi mogli i da ga smene sa tog položaja , ukoliko se ispostavi da je udario radnicu.

1 KOMENTAR

  1. Da je obrnuto bio bvi otkaz! Čim se utvrdi da je bilo fizičkog kontakt, direktor mora sa funkcije. Ponižena, oštećena, omalovažena… obavezno podnesi tužbu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime