Direktoru Agencije Zlatna zvezda rada

0

U kruševačkoj Fabrici maziva u restrukturiranju danas je direktoru Agencije za privatizaciju Ljubomiru Šubari uručena Zlatna zvezda rada, najviše priznanje ovog preduzeća.

Priznanje je dodeljeno za rezultate ostvarene u periodu od polovine 2011. do kraja 2014. kada je Ljubomr Šubara bio na dužnosti privremenog zastupnika kapitala. Svojim direktnim angažovanjem i radom doprineo je prevazilaženju brojnih nasleđenih poslovnih problema, nakon raskida kupoprodajnog ugovora – istako je generalni direktor FAM-a Vladica Petrović i pomogao da je FAM danas pozicioniran kao regionalni lider u proizvodnji motornih ulja i maziva.

– FAM je jedno od najuspešnijih preduzeća u restrukturiranju i ponosan sam što sam, zajedno sa svima zaposlenima i uz podršku grada, doprineo uspešnim poslovnim rezultatima Fabrike maziva, rekao je u svom obraćanju dobitnik priznanja Ljubomir Šubara.

Svečanosti povodom dodele Zlatne zvezde rada prisustvovali su gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović sa saradnicima, predsednik regionalne privredne komore Predrag Vukićević, predsednik regionalnog sindikalnog veća u Kruševcu Milenko Mihajlović, članovi Nadzornog odbora i poslovni partneri FAM-a.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime