Dneni horoskop za 22. avgust

0

OVAN
Posao – Važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.
Ljubav – Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.
Zdravlje – Glavobolja.

BIK
Posao – Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.
Ljubav – Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.
Zdravlje – Problemi sa grlom.

BLIZANCI
Posao – Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.
Ljubav – Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
Zdravlje – Dobro se osećate.

RAK
Posao – Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak.
Ljubav – Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama i uzdržite se od nekog poziranja ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.
Zdravlje – Dobro se osećate.

LAV
Posao – Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje vašu servilnost ili određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije.
Ljubav – Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.
Zdravlje – Moguća prehlada.

DEVICA
Posao – Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom već pokažite da u vama postoji dobra volja.
Ljubav – Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.
Zdravlje – Stomačne tegobe.

VAGA
Posao – Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte preteranu razmetljivost pred saradnicima.
Ljubav – Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.
Zdravlje – Dobro se osećate.

ŠKORPIJA
Posao – Delujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima.
Ljubav – Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja.
Zdravlje – Odlično.

STRELAC
Posao – Neko vam daje do znanja da traba da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.
Ljubav – Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

JARAC
Posao – Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Morate da prihvatite različite reakcije i komentare.
Ljubav – Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.
Zdravlje – Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA
Posao – Svesni ste svojih uticaja i mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, napravite listu prioriteta.
Ljubav – Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.
Zdravlje – Prolazna nervoza.

RIBE
Posao – Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese. Usporite svoj ubrzani ritam.
Ljubav – Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime