Dnevni Horoskop 02. 01.

0

Ovan
Posao – Postoji osoba koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drukčije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate jer vam se to može obiti o glavu.
Ljubav – Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobedite trenutni problem.
Zdravlje – Alergija.

Bik
Posao – Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od poverenja.
Ljubav – Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i verujte joj zato što zaslužuje.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Blizanci
Posao – Želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu.
Ljubav – Na emotivnom planu sledi vam novo iznenađenje. Šta god da se dogodi, ostanite pribrani.
Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

Rak
Posao – Ne nervirajte se zbog oprečnih stavova u kolektivu. Iako većina misli da je vaš predlog pravi, ne mogu svi imati isto viđenje pojedinih stvari. Budite strpljivi i ne odustajte od vaših stavova.
Ljubav – Udvaranje vam stiže sa više strana i to vam imponuje, ali vodite računa da ne biste dospeli u ljubavni trougao.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Lav
Posao – Nemojte biti preoštri prema kolegi koji je napravio grešku već popričajte uz razumevanje i nadu da će naredni radni zadatak biti bolje odrađen.
Ljubav – Pokušavate flert sa nekim i imate loš utisak da suprotna strana nije zainteresovana. Imajte strpljenja sa partnerom.
Zdravlje – Hronične tegobe.

Devica
Posao – Manji konflikt na početku radnog vremena učiniće vas nervoznim pa ste nepristupačni za kompromis o poslovnom poduhvatu. Vreme je da potražite pomoć kolege sa više iskustva.
Ljubav – Nepoverljivi ste i niste u stanju da se opredelite iako postoji više osoba kojima se sviđate. Jasno recite šta mislite da ne biste nekome ulivali lažnu nadu.
Zdravlje – Više spavajte.

Vaga
Posao – Treba biti optimističan, ali i objektivan. Ne budite u oblacima. Neko iz kolektiva vas namerno dovodi u neprijatne situacije i neće prestati dok se ne usprotivite.
Ljubav – Vezano za ljubav, unesite u vezu izvesna osveženja i promene. Nema razloga za brigu. Bitno je da pravilno razmotrite postupke osobe iz okruženja. Osoba koju volite želi da vas poštedi nerviranja.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Škorpija
Posao – Previše verujete nečijim rečima i želite da se upustite u poslovni poduhvat sa neizvesnim ishodom. Neće biti jednostavno da usaglasite stavove i prihvatite rešenje koje bi zadovoljilo interese obeju strana.
Ljubav – Šesto čulo vam govori da nešto muči osobu koju volite. Ali, to što ste primetili zadržite za sebe, bar za sada.
Zdravlje – Pojačana nervoza.

Strelac
Posao – Bitno je da u razgovoru sa kolegama ostanete optimistični i motivisani. Oprezno isplanirajte kako ćete izneti svoj stav i na vreme objasnite sve da vas neko ne bi shvatio na loš način.
Ljubav – Budite malo fleksibilniji prema partneru. Treba da prođe izvesno vreme da bi neke stvari bile sasvim definisane.
Zdravlje – Problemi sa disajnim putevima.

Jarac
Posao – Ne dopustite da neko manipuliše vašim poslovnim odlukama i ne verujte svemu što čujete. Greška je vrlo moguća i zato proveravajte sve što radite više puta.
Ljubav – Blizina partnera vas motiviše na kreativnost. Razgovor sa njim je ono što vam je potrebno sada jer koliko god da vam prija, partner je veoma osetljiv.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Vodolija
Posao – Najnovije teškoće koje su na pomolu pobedićete ako se maksimalno usredsredite na posao i oko sebe okupite kolege od poverenja. Dozvolite sebi da budete vođa ovog puta.
Ljubav – Nemojte suditi o osobi iz blizine na osnovu jednog njenog gesta. Može se desiti da upravo ta osoba bude neko ko će biti sudbinski vezana za vas.
Zdravlje – Korigujte ishranu.

Ribe
Posao – Isplanirali ste mnogo toga lepog i to se kolegama sviđa. Nailazite na odobravanje.Sada samo strpljivo privedite poslove kraju i trudite se da unapredite posao.
Ljubav – Ako tragate za zanimljivom avanturom, potrudite se da nekoga šarmirate, a ako ste u vezi, ne bi bilo loše da priredite romantičnu večeru za dvoje.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime