Dnevni horoskop za 3. jul

0

Ovan
Posao – Očekuju Vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima.
Ljubav – Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom.
Zdravlje – Počnite sa rekreacijom.

Bik
Posao – Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na Vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu.
Ljubav – Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Blizanci
Posao – Neko iznenada remeti Vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše Vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstiče niske strasti.
Ljubav – Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
Zdravlje – Više odmarajte.

Rak
Posao – Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.
Ljubav – Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam neki novi ili uzbudljivi susret.
Zdravlje – Nema promena.

Lav
Posao – Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa.
Ljubav – Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vas glas. Razmislite kome treba da uputite neki »ljubavni signal«.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Devica
Posao – Ponekad treba upotrebiti različite mere predostroznosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama.
Ljubav – Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja Vas prati.
Zdravlje – Stomačne tegobe.

Vaga
Posao – Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti.
Ljubav – U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Zdravlje – Moguća temperatura.

Škorpija
Posao – Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvisnog taktiziranja.
Ljubav – Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.
Zdravlje – Problemi sa urinarnim putevima.

Strelac
Posao – Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.
Ljubav – Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Jarac
Posao – Jasno Vam je da sve ima svoj »vek trajanja«, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje.
Ljubav – Partnerovo nerazumevanje na Vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su Vam lakše dostupni.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

Vodolija
Posao – Neko Vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika.
Ljubav – Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija Vam nečije intimno društvo i potreba da Vam iskreno ugodi.
Zdravlje – Moguća povreda.

Ribe
Posao – Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapazenu ulogu, međutim Vas uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika.
Ljubav – U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara ne neočekivani način.
Zdravlje – Prolazna nervoza.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime