Dnevni horoskop za 6. februar

0

Ovan
Posao – Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
Ljubav – Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uskladite svoje misli i osećanja.
Zdravlje – Više odmarajte.

Bik
Posao – Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove.
Ljubav – Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

Blizanci
Posao – U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični.Vaše znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.
Ljubav – Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Rak
Posao – Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja. Uvek postoji neko ko može da vam pruži korisnu informaciju.
Ljubav – U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sve vaše slatke snove.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Lav
Posao – Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti. Budite dovoljno promišljeni i odgovorni za svoje postupke.
Ljubav – U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.
Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

Devica
Posao – Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. Budite dosledni u svojim namerama i nemojte potiskivati intuiciju.
Ljubav – Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.
Zdravlje – Pojačana nervoza.

Vaga
Posao – Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno i zato budite uporni u svojim namerama.
Ljubav – Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Neko neće moći da odoli pred vašim ljubavnima čarima.
Zdravlje – Problemi sa kožom.

Škorpija
Posao – Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite. Potrudite se da izvučete korisnu pouku.
Ljubav – Ništa ne postižete principom negacije. Uzaludno se protivite pred voljenom osobom i teatralno demonstrirate svoju sujetu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Strelac
Posao – Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite. Diplomatski maniri su ponekad neophodni kao uslov za poslovni dogovor.
Ljubav – Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno i na osnovu prvog utiska.
Zdravlje – Čuvajte se povrede.

Jarac
Posao – Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila bez detaljnih objašnjenja ili osećanja krivice.
Ljubav – Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema osobi koja ignoriše vašu molbu. Važno je da shvatite značaj i vrednost nečijeg prisustva.
Zdravlje – Posetite stomatologa.

Vodolija
Posao – Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ne treba da se opterećujete lošim mislima.
Ljubav – Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Uslišite nečiju molbu.
Zdravlje – Napeti ste.

Ribe
Posao – Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
Ljubav – Oprostite vašem partneru na malim i bezazlenim propustima. Pokažite više razumevanja.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime