Dnevni horoskop za 10. jul

0

OVAN
Posao – Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih.
Ljubav – U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.
Zdravlje – Alkohol i obilne večere neće vam prijati.

BIK
Posao – Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni da radite s njima.
Ljubav – Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba. Zdravlje – Šetnja po hladnom vazduhu mogla bi vam biti od pomoći.

BLIZANCI
Posao – Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti.
Ljubav – Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Trenutno vam je to najvažnije. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno.
Zdravlje – Potreban vam je odmor.

RAK
Posao – Ne postižete željene rezultate, ali nemojte očajavati. Ovo je samo prolazno i već sutra ćete biti bolje.
Ljubav – I dok će vam se neke ponude činiti predobre da biste ih odbili i dalje ćete morati učiniti nešto na sebi kako biste se mogli otvoriti za ljubav koja vas čeka.
Zdravlje – Zbog umora vam opada imunitet.

LAV
Posao – Čini se kako vama nikad ništa nije dovoljno dobro pa propuštate i neke izuzetne prilike radi vlastitih predrasuda. Takođe, morate da razmislite šte tražite od svojih seradnika.
Ljubav – Iako ste u svom elementu, radite šte želite i osvajate veliki broj obožavaoca, ali neki događaji mogli bi da vas prisile da se malo primirite.
Zdravlje – Čuvajte se povreda.

DEVICA
Posao – Očekuju vas velike stvari, ali početak neće biti lak. Pre svega, moraćete da pokažete svu svoju strpljivost i smirenost.
Ljubav – Neko od vaših prijatelja mogao bi vam davati znake da sa vama želi da popriča i podeli nešto posebno. Device koje će se više posvetiti ličnom životu, ove nedelje će morati malo da zanemare posao.
Zdravlje – Osećaćete se prilično dobro.

VAGA
Posao – Komunikacija je ponovo na vašoj strani pa ćete sve poslovne probleme lako rešavati razgovorom. Čuvajte se samo preterano otvorenog razgovora.
Ljubav – Pripadnici ovog znaka uživaće izuzetnu podršku svog partnera. Pokažite i vi dobru volju pa se radujte iskreno svemu što on učini za vas.
Zdravlje – Problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA
Posao – Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak.
Lju,bav – Kućne neprilike prilično će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju što ide prilično teško s vašim temperamentom.
Zdravlje – Smanjite nervozu.

STRELAC
Posao – Na poslu ćete dobiti pohvalu i nagradu za sve što ste učinili do sad. Posebno su vam pozitivno naglašene saradnje s inostranstvom ili rad sa strancima.
Ljubav – Bilo bi dobro kad biste odvojili dovoljno vremena za druženje s voljenim osobama. To ne znači spavanje u krevetu nego neki zajednički izlet, projekat ili slično.
Zdravlje – Odlično se osećate.

JARAC
Posao – Blistaćete na svim poljima, a nadređeni će u čudu klimati glavom otkud vam energija za sve što radite. Jedini problem mogao bi biti u saradnji sa kolegama.
Ljubav – Ako ste u vezi, svi će primetiti poseban sjaj kad se nalazite uz partnera. Uopšte ćete blistati i energija kojom zračite privlačiće brojne poglede na vas. Ako ste sami, mogli biste iskoristiti svoj šarm i približiti se osobi koja vas zanima.
Zdravlje – Hronične tegobe.

VODOLIJA
Posao – Neko ili nešto ne radi kako treba pa do vas dolaze nepotpune ili pogrešne informacije koje i vas vode na loše poslovne zaključke. Ovo se posebno odnosi na finansijska pitanja.
Ljubav – Moguće su nesuglasice s voljenom osobom. Trenutno ste previše posvećeni poslu pa se vaš partner oseća zapostavljenim i nevoljenim.
Zdravlje – Prijaće vam relaksacija.

RIBE
Posao – I dalje niste zainteresovani za sradnju s drugima. Poslove obavljate samostalno što vam oduzima previše vremena. Možda biste ipak mogli da podelite barem deo tereta sa kolegama.
Ljubav – Ako ste dugo zanemarivali svoje voljene i bliske ljude radi posla, ove nedelje bi vas određena situacije mogla dovesti do ponovnog razmišljanja o prioritetima u vašem životu.
Zdravlje – Hranite se zdravije.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime