Dnevni horoskop za 13. maj

0

OVAN
Posao – Neka situacija se okreće protiv vas, ali moguće da ste sami krivi za to. Ipak, porazi, stvarni ili onih od kojih strepite, kao da vas stimulišu i vi postajete veoma inspirativni i dobijate mnogo novih ideja.
Ljubav – Neko vas posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom, a na vama je da odreagujete.
Zdravlje – Nervozni ste. Šetajte, prijaće vam.

BIK
Posao – Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji su dosta nepovoljni ili stresni, ali moguće da ste preuranili sa sklapanjem dogovora sa nekim ko je nepouzdan, ali vi ipak želite da ispoštujete zadatu reč.
Ljubav – Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan. Podršku ili dobar savet možete dobiti od osobe suprotnog pola.Iskoristite je.
Zdravlje – Moguća glavobolja.

BLIZANCI
Posao – Pokušavate da impresionirate okolinu svojim prepoznatljivim šarmom i različitim sposobnostima. Ipak, sve što činite podseca na klasično preuveličavanje. Ne uspevate da odredite svoju ulogu u poslovnim pregovorima.
Ljubav – Nema razloga da kritikujete blisku osobu. Bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili.
Zdravlje – Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

RAK
Posao – Iznenada umete da zablistate u susretu sa saradnicima i da ponudite neko neočekivano dobro rešenje. Imate dobre ideje i stalo vam je da ostvarite zajedničke interese.
Ljubav – Godi vam nečija pažnja, tako da upijate svaku reč koju izgovara bliska osoba. Osmeh zadovoljstva odaje vašu unutrašnju sreću.
Zdravlje – Nalazite se u sjajnoj formi.

LAV
Posao – Trenutni položaj Meseca utiče na vašu emotivnu osetljivost ili na neke loše procene u poslovnoj saradnji. Trenutni neuspeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.
Ljubav – Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za vas je istinito pre svega ono što vam je drago da čujete.
Zdravlje – Važno je da što bolje uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Posao – Sunce je dobro postavljeno u vašoj astrološkoj kući posla i novca pa možete očekivati neke dobitke.
Ljubav – Dobićete nekoliko poziva za susret sa onima koji vam nisu dorasli i koji će biti spremni da se sretnu sa vama i nađu neko kompromisno rešenje.
Zdravlje – Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

VAGA
Posao – Ne slažete sa stavovima svih vaših kolega i trudite se da očuvate prisustvo duha u jednoj situaciji koja je po vas manje više nepovoljna ili vam se trenutno tako čini.
Ljubav – Vage koje su u vezama uživaće u zajedničkim trenucima. Slobodni imaju podršku Venere za novo poznanstvo.
Zdravlje – Povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA
Posao – Trudite se da se istaknete na poslu, ali što se više angažujete to vas više ogovraju. Mnogi nisu svesni kroz šta sve prolazite i sa kakvim ste ličnim dilemama suočeni već samo vide razlog zbog čega bi vam zavideli.
Ljubav – Za slobodne ovo je dan kao stvoren za flert, a za one koji su u vezi predstoji romantično veče.
Zdravlje – Potrebno je više fizičke aktivnosti.

STRELAC
Posao – Spremate se za neki veliki posao koji bi trebalo da vam donse na duži rok veliku satisfkaciju. Pokušavate da se snađete u nekoj novoj situaciji koja bi mogla da bude vremenom sve povoljnija po vas.
Ljubav – Mogući poziv od osobe rođene u znaku Škorpije. Prihvatite ga, jer je moguće da je upravo ta osoba sudbinski vezana za vas.
Zdravlje – Vodite računa o grlu.

JARAC
Posao – Ako budete pozvani na neki zvanični skup, bićete u centru pažnje zbog posla kojim se vrlo uspešno bavite. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao.
Ljubav – Slobodni Jarčevi imaće priliku da prošire krug poznanika. Pažnja suprotnog pola će vam prijati.
Zdravlje – Povedite računa o ishrani.

VODOLIJA
Posao – Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava velikim obećanjima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese.
Ljubav – Osećate novi nalet emocija radosti u prisustvu voljene osobe. Samo se opustite i uživajte u prisustvu voljene osobe.
Zdravlje – Zdravlje je relativno dobro.

RIBE
Posao – Dobro se snalazite, ali ne koristite možda sve mogućnosti u vezi sa zaradom i mada ste svesni toga ne želite da se time mnogo opterećujete.
Ljubav – Provodite slobodne trenutke provode u zagrljaju voljene osobe. Ukoliko ste uspeli da otključate njene emocije i u otvorenom razgovoru shvatite da ste bili emotivno zaslepljeni, biće u redu.
Zdravlje – Smanjite stres.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime