Dnevni horoskop za 1. jul

0

Ovan
Posao – Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete ste na korak do velikog uspeha.
Ljubav – Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj.
Zdravlje – Odlično se osećate.

Bik
Posao – Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina postuje vaš uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji.
Ljubav – Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja kako biste još vise uživali u krugu onih koji su vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.
Zdravlje – Glavobolja.

Blizanci
Posao – Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip uzimanja ili davanja.
Ljubav – Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja. Moguće je da vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Rak
Posao – Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke račune ili obaveze.
Ljubav – Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

Lav
Posao – Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslove.
Ljubav – Delujete uznemireno i ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako vam ponestaje strpljenja.
Zdravlje – Loša cirkulacija.

Devica
Posao – Moguće je da nove obaveze doživljavate kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju vam nameće bliža okolina. Situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.
Ljubav – Položaj Meseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti.
Zdravlje – Melanholija.

Vaga
Posao – Poslovni dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Potrazite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.
Ljubav – Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere.
Zdravlje – Više spavajte.

Škorpija
Posao – Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume.
Ljubav – Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja i zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba.
Zdravlje – Uzimajte vitamine.

Strelac
Posao – Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričajte previše o svojim namerama.
Ljubav – Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.
Zdravlje – Niste u kondiciji.

Jarac
Posao – Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete događaje na poslovnoj sceni.
Ljubav – Potrebno je da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Vodolija
Posao – Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš način rada. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
Ljubav – Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.
Zdravlje – Hronične tegobe.

Ribe
Posao – Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.
Ljubav – U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava, važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime